ENG / IND
Facebook Instagram
 
ENG | IND

Career

Saat ini kami membutuhkan beberapa karyawan yang kreatif serta memiliki komitmen kerja yang tinggi

Apakah anda orangnya....

Disini tempatnya....

company overview

Raja Baso Tahu SABOGA, the king of baso tahu since its inception in 1986, started out as a small business which peddled homemade baso tahu and dumplings by delegating sales through traditional markets, bakeries, convenience stores in Bandung.

In 2003, Raja Baso Tahu SABOGA began to develop several outlets simultaneously in a number of renowned malls in the city of Bandung, West Java. Ever since, the brand name of Raja Baso Tahu SABOGA has grown recognizable to the public through the presence of these mall outlets. The number of Raja Baso Tahu SABOGA’s outlets continues to expand, to the point that as of now there are 22 (twenty-two) branches opened throughout Bandung, Jakarta, Surabaya, Palembang, Semarang, Pekanbaru, and Makassar.

Even now, Raja Baso Tahu SABOGA continues to develop its business, and its management team has selected the franchise concept as the most suitable system for this purpose in the future. For prospective franchisees, Raja Baso Tahu SABOGA offers a highly attractive opportunity for investment in the culinary sector, considering the uniqueness, business prospects, factual data, and benefits, along with a reliable management system, which have all proven the lucrativeness and supported the success of our business.


Manager Restoran  

Min S1 /sederajat

memahami marketing makanan di Restoran atau Food Court, pengembangan outlet, orientasi pencapaian target, menguasai manajemen karyawan.

pengalaman min 4th, Untuk penempatan di Bandung, usia max 40th

SPV Restoran  

Min D1 /sederajat

memahami marketing makanan di Restoran atau Food Court, pengembangan outlet, orientasi pencapaian target, menguasai manajemen karyawan.

pengalaman min 2th, untuk penempatan di Bandung,Jakarta,Cirebon,Yogyakarta, usia max 35th

Manager Produksi  

Min S1 Teknik pangan / Industri

Memahami proses pengawasan / control pembuatan makanan, menguasai pembuatan baso, roti, pastry, cake dan kue kering.

Memiliki ide-ide pembuatan makanan yang baru, menguasai food technical dan menguasai manajemen karyawan khususnya SDM pabrik

Pengalaman min 4th, untuk penempatan di Bandung, usia max 40th

SPV Produksi  

Min D3 Teknik pangan / Industri

Memahami proses pengawasan / control pembuatan makanan, menguasai pembuatan baso, roti, pastry, cake dan kue kering.

memiliki ide-ide pembuatan makanan yang baru, menguasai food technical dan menguasai manajemen karyawan khususnya SDM pabrik

pengalaman min 2th, untuk penempatan di Bandung, usia max 35th

Quality Control  

Min D3 / Teknik pangan / Industri

Memahami proses pengawasan / control pembuatan makanan, dan menguasai SOP Quality Control seperti pembuatan bakery & baso

pengalaman min 2th, untuk penempatan di Bandung. usia max 35th

Staff IT  

Min : D3 Sederajat

Memahami program Vb.Net,Database SQL, Maintenance Hadware, Android dan Json

usia max 35 th